Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία μας...

 

          Στις μέρες μας, όπου όλα επανεξετάζονται, συγκρίνονται και αξιολογούνται, η εταιρεία μας με υπευθυνότητα και άριστη γνώση της αγοράς αλλά και της ευρύτερης οικονομίας, είναι εδώ, πάντα στο πλευρό του επιχειρηματία και της επιχείρησης στηρίζοντας τον, κάτω από τις καλύτερες εμπορικές συμφωνίες.

          Τα παρακάτω στα οποία πρόκειται να αναφερθούμε είναι χρήσιμα για κάθε επιχείρηση και οικονομική μονάδα που εμπορεύεται ή χρησιμοποιεί για την παραγωγική της δραστηριότητα φρούτα & λαχανικά, στοχεύοντας έτσι στην πλήρη ενημέρωση σας για την δράση και την πορεία μας στον χώρο της ελληνικής αγοράς.

          Η εταιρεία μας με επίσημα πλέον κατοχυρωμένο το εμπορικό της σήμα, "ξυνός", ξεκινώντας πριν από 33 ολόκληρα χρόνια και με έδρα, το 1ο χλμ. Θηβών Χαλκίδος, κατάφερε αμέσως να εδραιωθεί αφού στόχος δεν ήταν μόνο να καλύψει τη ζήτηση της τοπικής αγοράς, αλλά πάνω απ’ όλα να την αναβαθμίσει εισάγοντας ακόμη και προϊόντα από ξένες χώρες επαναπροσδιορίζοντας έτσι τα μέχρι τότε δεδομένα.

          Ταυτόχρονα όμως δεν έπαψε ποτέ να επενδύει στα τοπικά προϊόντα, στηρίζοντας ως επί το πλείστον τους ντόπιους παραγωγούς ενισχύοντας την οικονομία του τόπου μας εκ των έσω.

          Με φανερό λοιπόν προβάδισμα, κάτω από ένα άρτιο δίκτυο μεταφοράς των αγαθών μας από κάθε μεριά της Ελλάδας, με φορτηγά ψυγεία, με συνεχή δρομολόγια (σχεδόν καθημερινά) και με ψυκτικές κτιριακές εγκαταστάσεις, φροντίζουμε μέχρι και σήμερα να φτάνει στην επιχείρηση σας πραγματικά ότι καλύτερο.  

Έχοντας πάντα σαν στόχο τα προϊόντα μας να συνδυάζουν την βέλτιστη ποιότητα  με την πιο συμφέρουσα τιμή κλείνουμε τις καλύτερες συμφωνίες με τους προμηθευτές μας ώστε να κλείσουμε μετέπειτα τις καλύτερες συμφωνίες με εσάς.

          Η ποικιλία όμως των προϊόντων μας όπως αναφέραμε, είναι επίσης κάτι που μας απασχόλησε από την αρχή. Έτσι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε διαφορετικές ποικιλίες για κάθε κατηγορία προϊόντος (α’ & β’), ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις που έχετε και θέλετε να καλύψετε  και πάντοτε στις ανάλογες τιμές.  Για τις τιμές των εμπορευμάτων μας θα μπορείτε πέραν του να ενημερώνεστε τηλεφωνικά, να σας αποστέλλουμε αναλυτικούς τιμοκαταλόγους που ενημερώνουμε τακτικά, βοηθώντας σας έτσι να έχετε μια καλύτερη εικόνα της προσφοράς μας.

Πιο επιγραμματικά σας προσφέρουμε: 

1.        Άρτιο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά, ώστε τα εμπορεύματα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να μην υπόκεινται σε καμία απολύτως αλλοίωση, 

2.         Εκπαιδευμένο προσωπικό με εξασφάλιση της τήρησης των κανόνων υγιεινής σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητας μας,

3.         Πιστοποιημένα προϊόντα σύμφωνα με το πρότυπο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης της ποιότητας, I.S.O. & H.A.C.C.P., κάτω από συνεχείς και εντατικούς ελέγχους από τον φορέα πιστοποίησης,

4.         Την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να βρείτε σε ολόκληρη την αγορά,

5.         Καταχώρηση της παραγγελίας σας τηλεφωνικά ή μέσω Fax οποιαδήποτε ώρα το θελήσετε,    

6.        Άμεση παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας αφού διαθέτουμε πολυάριθμα μεταφορικά μέσα για την άμεση διακίνηση των εμπορευμάτων σε κάθε σημείο.

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια διευκρίνιση χρειάζεστε. 

Θα σας αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή σας.

 

 

                                                             Με εκτίμηση για την

                                                            "ξυνός"   

 Επικοινωνήστε μαζί μας.